Even voorstellen (copy)

Aanzicht

Even voorstellen:

Nieuwe vrijwilligers Schisis Nederland

In deze rubriek stellen vrijwilligers van Nederland zich aan je voor. Dit keer zijn dat Roel Boer en Marieke Lourens.

Roel Boer

Wat heb je met Schisis?
Ik heb een zoon
Joep, van inmiddels 3 jaar, die geboren is met een volledige enkelzijdige schisis. Tijdens de zwangerschap kwamen wij erachter dat ‘Joep’ geboren zou worden met een schisis. Heel veel informatie kwam op ons af, want voor ons was alles nieuw en onbekend. Nu Joep ouder wordt, begint zijn schisis een steeds grotere rol te spelen. En het is fijn om hier meer over te lezen en om in contact te zijn met andere ouders over schisis.
 

Hoe en waarom ben je bij Schisis Nederland gekomen?
Via Facebook volgde ik Schisis Nederland eigenlijk al geruime tijd, maar ik kende de organisatie verder
nog  niet. Toen er een oproep kwam dat ze vrijwilligers zochten voor het PR & communicatie team, werd ik al heel snel enthousiast. Ik heb altijd gewerkt als marketeer bij verschillende bedrijven en het leek mij heel mooi om een steentje te kunnen bijdragen. Voornamelijk door mee te helpen met de communicatie over schisis op een leuke en informatieve manier.
 
Zodoende ben ik bij Schisis Nederland gekomen en natuurlijk ook lid geworden. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik vind het erg leuk om te sporten, tennissen en hardlopen.
Maar ik houd ook erg van gezelligheid met vrienden en familie om lekker te eten en te borrelen. Als ik tijd kan vinden, met name op vakantie, lees ik ook graag een boek.
 

Wat is je rol als vrijwilliger?
Ik zit in het PR & communicatie team en houd mij bezig met het online magazine.

Marieke Lourens

Wat heb je met Schisis?
Mijn zoontje is twee jaar geleden geboren met een palatoschisis.

Hoe en waarom ben je bij Schisis Nederland gekomen?
In mijn zoektocht naar informatie kwam ik via Instagram op de pagina van Schisis Nederland terecht. Toevallig kwam de vacature voor vrijwilligers voorbij en heb ik een berichtje gestuurd. Het leek mij mooi om zelf ook wat bij te dragen aan de informatievoorziening.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of zwemmen. Ook ga ik er graag op uit met mijn gezin.

Wat is je rol als vrijwilliger?
Ik ben vrijwilliger bij het PR & communicatie team en schrijf mee aan het magazine.

Ook vrijwilliger worden?

Onze vrijwilligers zijn de drijvende kracht van Schisis Nederland. Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Ben jij een organisatietalent? Wil jij een vraagbaak zijn voor anderen met dezelfde aandoening? Kun je goed bloggen of wil je dat graag leren? We kunnen jouw hulp goed gebruiken!


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.schisisnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Even voorstellen (copy)

    Vorige pagina

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/magazine.schisisnederland.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Even voorstellen (copy)

    Volgende pagina

Mis niets en volg ons op social media!

Contact

Telefoon
(073) 22 00 485

E-mail
info@schisisnederland.nl

Bezoek- en postadres
Hambakenwetering 15
5231 DD ‘s-Hertogenbosch

Lidmaatschap

Schisis Nederland is dé vereniging van en voor ouders van kinderen met een schisis, jongeren en volwassenen met een schisis. Schisis Nederland is er ook voor mensen met Stickler of Pierre Robin. Schisis Nederland staat voor betrouwbare informatie, belangenbehartiging en het organiseren van lotgenotencontact.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Schisis Nederland verschijnt twee keer per jaar en is voor leden en niet-leden.

Online magazine

Het online magazine van Schisis Nederland verschijnt twee keer per jaar en is exclusief voor leden.

Colofon

Redactie: Meike Budding, Justin van der Hooft, Marieke te Rijdt, Ivonne Sleutels, Ingeborg Uitentuis, Romy Verroen, Hedi van der Stouwe, Roel Boer, Marleen Lamé en Marieke Lourens.